.
Så här går det till att prova ut linser.
Först gör vi en synundersökning för att ta reda på vilket synfel du har.
Sedan gör vi en noggrann inspektion av dina ögon för att se att de är friska och utan skador.
I samråd med dig väljer vi en lämplig kontaktlins. Månadslins, dygnetruntlins eller endagslins. Viktigt när vi väljer lins är bl.a. ditt synfel och hur ofta och hur mycket du vill använda linserna.
Sedan får du prova linser så att vi kan kolla att allt fungerar. Ibland måste vi göra någon justering, kanske en liten ändring av styrkan. Du får lära dig att sätta i och ta ur linserna. Och hur du hanterar och gör rent dem.
Därefter får du gå hem med dina nya linser.
Ca en vecka senare får du hämta ut resten av linserna för den period du valt - oftast ett halvår.

Att köpa linser hos Sala Optik är för det mesta inte dyrare än på nätet!
Linsbutiker på nätet brukar göra reklam att de är 50% billigare än hos optikern. Det är inte riktigt sant. Vi jämför regelbundet våra linspriser med de stora nätbutikerna. Ibland är vi lite dyrare och ibland faktiskt lite billigare. Dessutom finns vi till hands om linserna krånglar eller synen förändras. Du kan se exempel på våra linspriser här.

Linsavtal - enklare kan det inte bli!
Med linsavtal får du linserna regelbundet hem i brevlådan. Du har en fast månadskostnad, garantilinser och alla undersökningar ingår. Enklast är att betala via autogiro men du kan också få räkning. I prislistan ser du månadskostnaden för de olika linserna.

Välkommen in så räknar vi ut kostnaden för just dig.

Bottom